Арсовска ќе поднесе кривични пријави за изгласаниот ДУП во Општина Ѓорче Петров, бара Уставниот суд да ја запре примената

Градот Скопје, како што најави Арсовска, ќе поднесе кривична против градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Стојковски, … Продолжи со читање Арсовска ќе поднесе кривични пријави за изгласаниот ДУП во Општина Ѓорче Петров, бара Уставниот суд да ја запре примената