Арсовска: Како градоначалник ниту можам ниту сакам да ја донесам одлуката за отстапување на Универзалната сала на Владата

Иницијативата за времено отстапување на Универзалната сала од Градот Скопје на Владата беше поднесена од советничката група … Продолжи со читање Арсовска: Како градоначалник ниту можам ниту сакам да ја донесам одлуката за отстапување на Универзалната сала на Владата