Арсовска го стопираше тендерот за „автобуско метро“

Претходно во кампањата за локалните избори, како решение за градскиот превоз таа најавуваше ревидирање на возниот ред на ЈСП … Продолжи со читање Арсовска го стопираше тендерот за „автобуско метро“