Арсовска го пријави Славески во полиција поради микрофонот од говорницата на Советот

Службите од Градот им даваа изјава на полицајците кои правеа записник дека микрoфонот е сопственост на Градот … Продолжи со читање Арсовска го пријави Славески во полиција поради микрофонот од говорницата на Советот