Арсовска да не дозволи над 100 фамилии да останат на улица во време на криза, реагираат од СУТКОЗ

Синдикатот на работниците од угостителството, туризмот, комунално-станбеното стопанство, занаетчиството и заштитните друштва (СУТКОЗ) бара од Арсовска да … Продолжи со читање Арсовска да не дозволи над 100 фамилии да останат на улица во време на криза, реагираат од СУТКОЗ