Арсовска бара неотповиклива оставка од Славески поради самоволие, некултура и немање капацитет

Против претседавачот на Советот Славевски, како што информираат оттаму е поднесена итна претставка до Министерството за локална … Продолжи со читање Арсовска бара неотповиклива оставка од Славески поради самоволие, некултура и немање капацитет