Арачиново ги затвори вратите од општинската зграда: Градоначалникот Ибрахими добивал закани по живот, МВР приведе 69-годишен арачиновец

Се извинуваме што нема да можеме да вршиме услуги и законски обврски кон граѓаните, но ваквата мерка … Продолжи со читање Арачиново ги затвори вратите од општинската зграда: Градоначалникот Ибрахими добивал закани по живот, МВР приведе 69-годишен арачиновец