Апелација ја укина пресудата за Мијалков, Грујевски, Стајковиќ и Јакимовски за случајот „Трезор“

Четворицата обвинети во случајот „Трезор“ со првостепената пресуда беа осудени на повеќегодишни затворски казни, од кои највисоката … Продолжи со читање Апелација ја укина пресудата за Мијалков, Грујевски, Стајковиќ и Јакимовски за случајот „Трезор“