Анкета САД: Гласовите се повеќе против Трамп, отколку за Бајден

Педесет и осум отсто од регистрираните гласачи кои го поддржуваат Џо Бајден на изборите во 2020 година … Продолжи со читање Анкета САД: Гласовите се повеќе против Трамп, отколку за Бајден