Анкета на ИПИС: ВМРО-ДПМНЕ со поддршка од 20%, СДСМ од 12,9%, ДУИ – 6,5%

Во анкетата на Институтот за политички истражувања, чиј програмски директор е Владимир Божиновски, на прашањето во кој … Продолжи со читање Анкета на ИПИС: ВМРО-ДПМНЕ со поддршка од 20%, СДСМ од 12,9%, ДУИ – 6,5%