„Анима мунди“: Манијак со пушка во рацете уби десетици маалски кучиња во Струга

Организацијата јавно апелира до Министерство за внатрешни работи и до Агенцијата за храна и ветеринарство итно да … Продолжи со читање „Анима мунди“: Манијак со пушка во рацете уби десетици маалски кучиња во Струга