Ангелов: Шумите се палат намерно за потоа дрвата да бидат поевтини

Директорот на ЦУК информира дека статистиките се алармантни, а пожарникарите секојдневно гаснат по 20 пожари Шумите се … Продолжи со читање Ангелов: Шумите се палат намерно за потоа дрвата да бидат поевтини