Ангелов: Материјалната штета од пожарите ќе ја надоместиме, важно е дека нема жртви

Штетата предизвикана од пожарите е материјална и таа ќе биде надоместена, сега е најважно дека немаме ниту … Продолжи со читање Ангелов: Материјалната штета од пожарите ќе ја надоместиме, важно е дека нема жртви