АНАЛИЗА: Ковачевски ќе добие меѓу 63 и 66 гласа „за“ реконструкција на Владата

Математиката, во која влегуваат повеќе варијабли во кои се артикулирани ставовите на „огнената група“ на ДУИ, два-тројца … Продолжи со читање АНАЛИЗА: Ковачевски ќе добие меѓу 63 и 66 гласа „за“ реконструкција на Владата