Американскиот Сенат го одобри пакетот за помош од 95 милијарди долари за Украина, Израел и Тајван

Пакетот вклучува 60 милијарди долари за Киев, 14 милијарди долари за војната на Израел против Хамас и … Продолжи со читање Американскиот Сенат го одобри пакетот за помош од 95 милијарди долари за Украина, Израел и Тајван