Амди Бајрам бил позитивен на ковид-19

Пред две недели, семејството Бајрам во Истанбул правеше свадба со повеќе од 200 гости од Македонија Поранешниот … Продолжи со читање Амди Бајрам бил позитивен на ковид-19