Амбасадорот на САД во Србија смета дека прашањето за пререгистрацијата на табличките треба да се одложи за една година

На овој регион, додаде амбасадорот Хил, потребно му е смирување на страстите и изнаоѓање долгорочни решенија во … Продолжи со читање Амбасадорот на САД во Србија смета дека прашањето за пререгистрацијата на табличките треба да се одложи за една година