Алсат: Обвинителството на Ислам Абази ќе ја истражува купопродажбата на „Соравија“ чиј сопственик е и внукот на Али Ахмети

Предметот му е доделен на јавен обвинител кој ќе постапи и ќе ги достави соодветните поднесоци до … Продолжи со читање Алсат: Обвинителството на Ислам Абази ќе ја истражува купопродажбата на „Соравија“ чиј сопственик е и внукот на Али Ахмети