Алармантна е ситуцијата со ковид во Индија – над 300 илјади новозаразени на дневно ниво

Состојбата со коронавирусот во Индија е страшна, се регистрираат по околу 300 илјади новозаболени во еден ден, … Продолжи со читање Алармантна е ситуцијата со ковид во Индија – над 300 илјади новозаразени на дневно ниво