Ако се објавуваат документи кои се дел од истрага, тоа е компромитирање на доказите, вели Спасовски за материјалите што ги објави Мицкоски за Онкологија

„Доколку постојат докази, а не ги доставува до надлежните истражни органи, ќе значи прикривање на доказите. Или, … Продолжи со читање Ако се објавуваат документи кои се дел од истрага, тоа е компромитирање на доказите, вели Спасовски за материјалите што ги објави Мицкоски за Онкологија