Ако постои волја во Собранието за колективен договор, ние ќе учествуваме во преговорите, велат од МОН за протестот на универзитетите

„Со оглед на тоа што основач на државните универзитети е Собранието, доколку таму постои волја за потпишување … Продолжи со читање Ако постои волја во Собранието за колективен договор, ние ќе учествуваме во преговорите, велат од МОН за протестот на универзитетите