Ако нема плата до вторник, ќе има протест пред Владата – втор ден од предупредувачкиот протест на вработените во Пошта

„Сепак, станува збор за егзистенција на нашите семејства. Немаме плата во оваа криза кога енормно се покачуваат … Продолжи со читање Ако нема плата до вторник, ќе има протест пред Владата – втор ден од предупредувачкиот протест на вработените во Пошта