Ако некој се сомнева во компаниите за надзор на „Бехтел и Енка“, нека пријави во Обвинителството, вели премиерот

Ковачевски вели дека Владата не врши евалуација на документи за компаниите туку стручна комисија, но нагласува дека … Продолжи со читање Ако некој се сомнева во компаниите за надзор на „Бехтел и Енка“, нека пријави во Обвинителството, вели премиерот