Ахмети за гласањето во Тетово: Беса освои повеќе гласови, тоа е демократија и треба да се почитува

Лидерот на ДУИ смета дека причина за ваквите резултати е ниската излезност По завршувањето на гласањето за … Продолжи со читање Ахмети за гласањето во Тетово: Беса освои повеќе гласови, тоа е демократија и треба да се почитува