Ахмети рече дека е горд на кадрите во Владата и оти нема бегање од патот кон ЕУ: „Ние сме незапирлив ураган“

Патот кон ЕУ не се запира со пропаганда кон Артан, ние не сме воз туку незапирлив ураган, … Продолжи со читање Ахмети рече дека е горд на кадрите во Владата и оти нема бегање од патот кон ЕУ: „Ние сме незапирлив ураган“