Ахмети по средбите со „огнените“: Со овие пресметки се занимавам веќе 20 години, но нема создавање нова партија

Со извршната власт, раководители на ограноци зборувавме да се средат тие нејаснотии, недоразбирања. Во спротивно, нема ништо … Продолжи со читање Ахмети по средбите со „огнените“: Со овие пресметки се занимавам веќе 20 години, но нема создавање нова партија