Ахмети: Дефиницијата „дваесет отсто“ беше компромис во 2001 г. за да не и се наштети на суштината на Рамковниот договор

Лидерот на ДУИ вели дека дискутирале и со ВМРО ДПМНЕ и со СДСМ дека во вистинскиот момент кога … Продолжи со читање Ахмети: Дефиницијата „дваесет отсто“ беше компромис во 2001 г. за да не и се наштети на суштината на Рамковниот договор