Агелер за очекуваната црна листа на САД: Има лица што вреди да се разгледаат

Има лица што вреди да се разгледаат бидејќи системот во Вашингтон е законски внимателен, му треба време … Продолжи со читање Агелер за очекуваната црна листа на САД: Има лица што вреди да се разгледаат