Адеми: Се разгледува функционалноста на комбинираниот модел на настава

Министерството за образование и наука  во моментов ги собира податоците колку моделот комбинирана настава со онлајн може … Продолжи со читање Адеми: Се разгледува функционалноста на комбинираниот модел на настава