Абази за фотографијата со Бејта на планина: Да се искачиш на врв е радост, таму случајно се најдовме

Во однос на другите фотографии, како што кажав, потекнуваме од Зајас. Зајас е село и се случува … Продолжи со читање Абази за фотографијата со Бејта на планина: Да се искачиш на врв е радост, таму случајно се најдовме