(ВИДЕО) АА обвинува за физички напад на етничка основа во Куманово, МВР го потврди случајот и работи на пронаоѓање на напаѓачите

Од партијата велат дека овие сцени се слични на оние од пред неколку години од „поранешниот режим, … Продолжи со читање (ВИДЕО) АА обвинува за физички напад на етничка основа во Куманово, МВР го потврди случајот и работи на пронаоѓање на напаѓачите