Зошто СДСМ предложи толку актуелни градоначалници и малку жени? Заев вели – така мислеле граѓаните на анкетите

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев вечерва ги објави имињата на 30 кандидати за градоначалници од редовите на … Продолжи со читање Зошто СДСМ предложи толку актуелни градоначалници и малку жени? Заев вели – така мислеле граѓаните на анкетите