Зошто не е свикано Собранието – од СДСМ тврдат дека ДУИ не е проблемот

Генералниот секретар на СДСМ, номиниран за вицепремиер за борба против корупцијата, Љупчо Николовски, не кажува зошто, и … Продолжи со читање Зошто не е свикано Собранието – од СДСМ тврдат дека ДУИ не е проблемот