Зошто Мијалков може да остане најмногу 60 дена во притвор за „Таргет-Тврдина“

По изрекувањето на пресудата за „Таргет-Тврдина“, Сашо Мијалков, кој доби единствена затворска казна од 12 години затвор, доби и две решенија: … Продолжи со читање Зошто Мијалков може да остане најмногу 60 дена во притвор за „Таргет-Тврдина“