Зошто, и покрај поддршката од Села и Гаши, Законот за попис беше донесен со „само“ 62 гласа

На седницата не присуствувал пратеникот на СДСМ, Дарко Каевски, кој е позитивен на ковид-19. Отсутни биле и … Продолжи со читање Зошто, и покрај поддршката од Села и Гаши, Законот за попис беше донесен со „само“ 62 гласа