Зоран Милановиќ ќе биде кандидат на СДП за премиер на Хрватска, до изборите останува на претседателската функција

Милановиќ рече дека парламентарните избори ќе се одржат во среда на 17 април, а во објава на … Продолжи со читање Зоран Милановиќ ќе биде кандидат на СДП за премиер на Хрватска, до изборите останува на претседателската функција