ЗНМ: Пресудата против ИРЛ е срамна, судијката оценила дека новинарите на ИРЛ всушност не се новинари и можат да се соочат со забрана за работа

ЗНМ за оваа судска постапка ќе иницира пријава до Платформата на Советот на Европа за промовирање на … Продолжи со читање ЗНМ: Пресудата против ИРЛ е срамна, судијката оценила дека новинарите на ИРЛ всушност не се новинари и можат да се соочат со забрана за работа