ЗНМ: Итно да се истражи нападот врз новинарот Љупчо Златев

Здружението на новинарите на Македонија остро го осудува нападот кој се случил вчеравечер во еден скопски локал … Продолжи со читање ЗНМ: Итно да се истражи нападот врз новинарот Љупчо Златев