ЗНМ бара итна реакција од МВР за нападот на екипата на ТВ Алсат

Од Здружението додаваат и дека контактирале со Ера Ѓакова, една од новинарките која била цел на нападот. … Продолжи со читање ЗНМ бара итна реакција од МВР за нападот на екипата на ТВ Алсат