Зимскиот распуст да трае два месеци или да има онлајн настава, бараат градоначалниците од Полошкиот регион

Или распустот да биде во јануари-февруари или декември – јануари, а учебната година да продолжи до 30 … Продолжи со читање Зимскиот распуст да трае два месеци или да има онлајн настава, бараат градоначалниците од Полошкиот регион