Жителите на Средно Коњари кои два дена го блокираат автопатот Миладиновци-Штип вечерва повикани во станица

Според нивните изјави најверојатно се повикани бидејќи не го пријавиле протестот и блокадата која трае веќе два … Продолжи со читање Жителите на Средно Коњари кои два дена го блокираат автопатот Миладиновци-Штип вечерва повикани во станица