Жан Митрев доби обвинение за измама, му се заканува затворска казна од 1 до 10 години

Во текот на истрагата ОЈО Скопје пратило покана до пациентите и нивните семејства, при што 283 се … Продолжи со читање Жан Митрев доби обвинение за измама, му се заканува затворска казна од 1 до 10 години