Жан Митрев дал гаранција од еден милион евра дека нема да избега

Против докторот во август беше отворена истрага за делото измама откако претходно ИРЛ го објави документарецот „Нечиста … Продолжи со читање Жан Митрев дал гаранција од еден милион евра дека нема да избега