Зеленски: Украинците зазедоа 40 области околу Херсон, Русите оставија илјадници неексплодирани бомби и муниција

Бројот на украинските знамиња вратени на нивното вистинско место како дел од одбранбената операција веќе се брои … Продолжи со читање Зеленски: Украинците зазедоа 40 области околу Херсон, Русите оставија илјадници неексплодирани бомби и муниција