Зеленски и Шојгу во меѓусебно обвинување кој може да употреби нуклеарно оружје

Украинскиот претседател Володимир Зеленски вели дека само Русија може да користи нуклеарно оружје во Европа. Зеленски ги … Продолжи со читање Зеленски и Шојгу во меѓусебно обвинување кој може да употреби нуклеарно оружје