Зеленски до Г7: Русија се обидува да ја вовлече Белорусија во војната, бараме меѓународни набљудувачи на границата

Зеленски ги повика земјите-членки од Групата седум да му помогнат на Киев да купи и распореди системи … Продолжи со читање Зеленски до Г7: Русија се обидува да ја вовлече Белорусија во војната, бараме меѓународни набљудувачи на границата