Зеленски: Денес се случи тоа за што предупредувавме – прашање на време е кога рускиот терор ќе продолжи понатаму

„Теророт не е ограничен на нашите државни граници. Полска, балтичките држави… Прашање на време е кога рускиот … Продолжи со читање Зеленски: Денес се случи тоа за што предупредувавме – прашање на време е кога рускиот терор ќе продолжи понатаму