Зеќири требало да биде симбол за интегритет, Владата не му дала слобода да се договара во четири очи, кажа обвинителката на стартот на судењето

Коларевиќ наведе дека поранешниот генсек на Владата се гони за склучување два договора во четири очи за … Продолжи со читање Зеќири требало да биде симбол за интегритет, Владата не му дала слобода да се договара во четири очи, кажа обвинителката на стартот на судењето