Здружението на приватни лекари се огради од протестот на матичните лекари

Министерството за здравство преку соопштение реагираше дека е изненадено од денешниот протест на матичните лекари и тврдењата … Продолжи со читање Здружението на приватни лекари се огради од протестот на матичните лекари