Здружението на јавни обвинители до Русковска: Нема потреба од надзор од амбасади или меѓународни организации, ЈО има капацитети апсолутно независно да одлучува во секој предмет

Како професионално здружение со зачуденост го проследивме дописот за кој сметаме дека го нарушува угледот на јавнообвинителската … Продолжи со читање Здружението на јавни обвинители до Русковска: Нема потреба од надзор од амбасади или меѓународни организации, ЈО има капацитети апсолутно независно да одлучува во секој предмет